Yo, og velkommen til YoHype

YoHype som platform.

YoHype er en dansk bygget influent marketingplatform, med det formål at forbinde brands og influenter. Formålet med sådan en forbindelse er simpel. Brands får markedsføring af deres produkter/services, mens at influenten får penge for at promovere/anmelde produkterne.

Nem, hurtig og sikker.

YoHype stiller derfor en række teknologiske hjælpeværktøjer og services til rådighed for at kunne optimere samarbejdet mellem brands og influenter. Disse hjælpeværktøjer vil gøre det nemt for både brands og influenter at finde hinanden, kommunikere og betale for et udført arbejde.

Hos YoHype vil der kontinuerligt komme flere teknologiske-værktøjer, eftersom platformen videreudvikles på baggrund af den feedback som brugerne bidrager med. Visionen bag YoHype er at gøre influent marketing nemt hurtigt og sikkert, samt at gøre det muligt for influenter at kunne leve af deres passion for content creation.

På denne blog vil der skrives om, hvad for nogle teknologiske produkter der er på vej, samt hvilke tips og tricks brands og virksomheder kan anvende for at optimere deres influent marketing.

Vi lover at 2018 ikke bliver som 2017 ✌️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *